expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

nasdaq

Search in navarinoinvestment

auto slider

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Poutin: Muss ich nachdenken ...


 




 Η κατανάλωση ενέργειας στη Γερμανία πέφτει σε  νέο χαμηλό ρεκόρ από την επανένωση...
Οι ήπιες καιρικές συνθήκες θα μειώσει την κατανάλωση ενέργειας στη Γερμανία
Strom: Energieverbrauch in Deutschland sinkt auf Rekord-TiefΦωτογραφία: Superingo - Fotolia


FRITZ Esser

Βερολίνο - Η κατανάλωση ενέργειας στη Γερμανία πέφτει φέτος στο χαμηλότερο επίπεδό  από την Επανένωση . Αυτό αυξάνει το μερίδιο της πυρηνικής ενέργειας και του άνθρακα στο ενεργειακό μίγμα. Οι εκπομπές CO2 μειώνονται.
Έτσι μπορεί να γίνει σε μια διοχέτευση των υπολοίπων ενέργειας ,σε σκοπούς κοινής οφελείας. Εξαρτάται από τους αριθμούς για τους πρώτους εννέα μήνες του έτους που θα παρουσιαστούν επίσημα την Τρίτη.
Η  κατανάλωση είναι από πηγές πρωτογενούς ενέργειας από Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο είναι : 9501 petajoules ή 324 εκατομμύρια τόνοι λιγνίτη .
Δηλαδή  6,7 τοις εκατό χαμηλότερη από την ίδια περίοδο πέρυσι.

Μια πρόβλεψη της τάξης περίπου των 13 100 petajoules ή 446,5 εκατομμύρια τόνοι λιγνίτη  για ολόκληρο το έτος. Άυτό θα ήταν 5 τοις περίπου χαμηλότερη από το προηγούμενο έτος, και 2,5% το 2012 - μικρότερο προηγούμενο χαμηλό.
Εξοικονόμηση ενέργειας
Κόστη ηλεκτρικής ενέργειας: με αυτές τις συμβουλές, θα μειώσει την κατανάλωση ενέργειας
Μείωση της ενέργειας δαπανών με αυτές τις συμβουλές μείωση της κατανάλωσης ενέργειας

Τιμές ηλεκτρικής ενέργειας αυξάνονται σταθερά. Λογαριασμό του ηλεκτρικού σας και ακόμα δεν είναι πάρα πολύ υψηλές πρέπει να γίνουν περισσότερα...
76
Δύναμη φθηνότερα; Τώρα είναι επίσημο: εισφορά της πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας που πέφτει για πρώτη φορά
21

BildPlus περιεχόμενο υψηλής θεαματικότητας

Αλλάξτε το πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας και εξοικονομήστε  έως και 1000 ευρώ!

Ως την κύρια αιτία, το AG  αναγνωρίζει τις ήπιες καιρικές συνθήκες. Ως αποτέλεσμα, υπήρξε μια μείωση της ενέργειας που χρησιμοποιείται για θέρμανση (κυρίως αερίου και πετρελαίου) για περισσότερο από 20 τοιs εκατό.

Οι περισσότεροι εξ ου και μειώθηκε η κατανάλωση φυσικού αερίου. Έριξε 18,4 τοις εκατό. Η κατανάλωση του πετρελαίου (- 3.1 τοις εκατό), άνθρακα (- 9,3%), καφετιού άνθρακα (- 3.3%) και πυρηνικής ενέργειας (- 1.2 τοις εκατό) ήταν επίσης όλα κάτω. Ωστόσο, αυξήθηκε η κατανάλωση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας κατά 1,6 τοις εκατό.

Έτσι έγιναν σημαντικές μεταβολές στο ενεργειακό μίγμα κατά τους πρώτους εννέα μήνες. Οι ανανεώσιμες αυξήθηκαν κατά 0.9 βαθμούς και καταλαμβάνοντας 11,2 τοις εκατό της κατανάλωσης ενέργειας της Γερμανίας. Το ποσοστό του άνθρακα αυξήθηκε κατά 0,4 ποσοστιαίες σε 12.2 τοις εκατό, το μερίδιο της πυρηνικής ενέργειας επίσης 0,4 ποσοστιαίες έως 8 τοις εκατό.
Κατανάλωση πρωτογενούς ενέργειας Primärenergieverbrauch - Infografik  
– infographic

Ορυκτέλαιο είναι 35.6 τοις εκατό (+ 1.6 σημεία), άνθρακα 12.2 τοις εκατό (-0,4 σημεία). Υπήρχε η μεγαλύτερη πτώση (- 2.9 σημεία) για το φυσικό αέριο, που τώρα αποτελεί 19,8%.

Η συνολική μείωση της κατανάλωσης πρωτογενούς ενέργειας κατά 5 τοις εκατό οδηγεί σε μείωση των εκπομπών CO2 «σε παρόμοιου μεγέθους όπως κατανάλωση», λέει στη μελέτη.

Μια "σημαντική" απόκλιση από τις προβλέψεις είναι εφικτή μόνο με μια « παρατεταμένη περίοδο του κρύου καιρού".
 Κατανάλωση ανά μορφή ενέργειας
Verbrauch nach Energieträgern - Infografik

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου